Menu Premium

Bayonetta 3 komt exclusief naar Nintendo Switch

Froukje Planken 08/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft tijdens de Game Awards 2017 onthuld dat Platinum Games hard bezig is met de ontwikkeling van Bayonetta 3 en dat de game exclusief uitkomt op de Nintendo Switch.

Om de aankondiging van Bayonetta 3 kracht bij te zetten, postte Hideki Kamiya (gamedirector bij Platinum Games) op een plagerige manier een foto van een koekje in de vorm van het logo van de game. Heel veel meer details zijn niet vrijgegeven over de nieuwe action / hack ’n slash game, maar een nieuwe teaser trailer kan natuurlijk niet ontbreken:

Platinum Games had in mei 2017 al aangegeven dat het interesse had in het maken van een nieuwe Bayonetta game en nu is de eerste aankondiging dus een feit.

Een datum van release is helaas nog niet bekend voor Bayonetta 3, maar om ons allemaal zoet te houden tot die tijd, kwam Nintendo met een tweede verrassing: de eerste twee Bayonetta games komen naar de Switch begin volgend jaar. Bayonetta 1 en 2 zullen in een bundel te verkrijgen zijn vanaf 16 februari 2018. De eerste twee delen waren door de pers en het publiek goed ontvangen. Dat ook Steven en Skate wel te spreken waren over Bayonetta 2 (die alleen uitkwam op de Wii U) kun je nog eens terugkijken in deze review.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch