Menu Premium
Loading...

Bayonetta 2 The Witch Is Back! Trailer

Jeroen Wiersma 09/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heks met de dodelijke haarpunten is terug! In Japan is Bayonetta 2 al verschenen en tegen het einde van de maand komt ze ook jou betoveren en iedereen mag het weten. De actie spettert van het scherm in de Bayonetta 2 The Witch is Back! trailer.

De verhaallijn wordt zo’n twee maanden na het einde van het eerste deel opgepakt, wanneer de ziel van Jeanne – bondgenote van Bayonetta – wordt opgeëist door de hel. Gelukkig schijnt het zo te zijn dat er een ingang is naar de hel, ergens in de buurt van de heilige berg Fimbulvinter. Oftewel: To the rescue! De gameplay lijkt veel op zijn voorganger, wat leidt tot de snelle actie die je terugziet in de trailer. Verder laat de trailer de mysterieuze Loki zien die een soort kaarten spectaculair van zich afgooit en een nieuw speelbaar karakter is. Dat Bayonetta 2 exclusief op Nintendo’s Wii U verschijnt, laat ook zijn sporen na op de inhoud van Bayonetta’s kledingkast. Zo zie je naast een aantal aantrekkelijke outfits onder andere de kleren van Link en Princess Peach voorbijkomen.

Op 24 oktober verschijnt Bayonetta 2 voor de Wii U in Europa. Voor het zover is, kun je nu de demo uitproberen die sinds vandaag beschikbaar is in de Nintendo eShop.
Bayonetta 2 The Witch Is Back! Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch