Menu Premium
Loading...

Battlefield Hardline Launch Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

19 maart is het zover. Dat is namelijk de releasedag van Battlefield Hardline. Bovenstaande launch trailer toont de strijd tussen politie en criminelen in de setting die nieuw is voor de Battlefield-serie. De twee minuten durende trailer toont zowel multiplayer als singleplayer gameplay met op de achtergrond de muziek van Imagine Dragons.

In de trailer is een grote diversiteit aan gameplay te zien. Duidelijk mag zijn dat zowel de multiplayer als de singleplayer een grote chaos is, vol zit met explosies en spectaculaire achtervolgingen én strategische gameplay bevat.

Na de tweede beta van Battlefield Hardline, die ruim zeven miljoen gamers trok, komt de release nu heel dichtbij. Dat studio Visceral Games feedback van de beta gebruikt heeft, mocht blijken in de tweede beta van de game waarin veel aanpassingen zijn doorgevoerd in de gameplay. Zo is zwaar geschut niet langer voor de hand liggend, maar moet je deze uit de achterbak van je auto pakken en zijn deze nu ook te vinden als battle-pickups verspreid in het level.

Visceral Games heeft tevens deze week aangekondigd dat Battlefield Hardline op de PlayStation 4 in een resolutie van 900p speelbaar is en op de Xbox One in 720p. Hiermee komt het terug op de belofte dat de game op beide platformen in 1080p speelbaar zou zijn. De game is nog wel op de beloofde 60fps speelbaar.

Heb jij zin in de release van Battlefield Hardline?

Battlefield Hardline Launch Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch