Menu Premium

Battlefield Hardline krijgt hoogstwaarschijnlijk Premium-service

Lisette Atsma 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een grote verrassing zal het niet zijn voor Battlefield-fans. Net als zijn voorgangers Battlefield 3 en Battlefield 4 zal Hardline een Premium-abonnementsservice bevatten.

EA heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over een Premium-service, maar de beta van de game heeft bewijs genoeg. Zoals je kunt zien in het plaatje onder dit artikel, welke wij zelf hebben genomen, heeft het customization menu een reeks patches die alleen gebruikt kunnen worden door Premium-subscribers. Dit screenshot hebben we genomen doordat een artikel op Videogamer.com hier aanleiding toe gaf.

Naast de Premium-service wordt er in de beta, welke gisteren live is gegaan, ook al gerefereerd naar toekomstige expansion packs. In het verleden hebben de Premium-services vervroegde toegang gegeven aan expansion packs en andere bonussen. Er staat nog niets vast, maar het klinkt allemaal niet raar in de oren.

Het lijkt er in ieder geval op dat EA snel een aankondiging zal gaan doen rondom Battlefield Premium voor Battlefield Hardline. De first-person shooter met het Cops vs. Robbers-concept zal vanaf 19 maart te spelen zijn op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en op de PC.

Battlefield Hardline krijgt hoogstwaarschijnlijk Premium-service

Battlefield Hardline krijgt hoogstwaarschijnlijk Premium-service

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch