Menu Premium

Battlefield Hardline kampt op PlayStation en Xbox met serverproblemen

Karim Shehata 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisterenochtend schreven wij al dat de Xbox One servers van Battlefield Hardline een DDoS-aanval te verwerken hadden gekregen. Daarnaast hadden EA Access-leden te kampen met nog meer problemen, want zij moesten de eerste episode van de game opnieuw spelen om zo verder te komen in de singleplayer van de game. Vandaag spreiden de problemen zich ook naar de PlayStation-versies van de game, want ook op Sony’s platformen kampt de game nu met serverproblemen.

Of dit nu ook komt door een DDoS-aanval, is niet bekendgemaakt. Wel is het natuurlijk kwalijk te noemen dat dit opnieuw gebeurd na alle debacles die we vorig jaar al te verwerken kregen. Sterker nog, het gebeurt opnieuw met een Battlefield-game, waardoor trouwe fans ongetwijfeld deja vu-momenten beleven wanneer ze Battlefield Hardline nu opstarten. Gelukkig is EA op de hoogte en zegt het op Twitter er alles aan te doen om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Laten we hopen dat de servers wat overbelast zijn en dat dit niet opnieuw een probleem is wat zich maandenlang gaat voordoen. We weten allemaal hoe Battlefield 4 zijn eerste maanden is doorgekomen, terwijl een game als Halo: The Master Chief Collection – natuurlijk niet afkomstig van EA – ruim vier maanden na de release nog altijd niet vlekkeloos te spelen is. We houden jullie natuurlijk op de hoogte over de serverproblemen betreft Battlefield Hardline. Volgende week verschijnt de review van de game die vandaag in Europa verscheen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC op Gamekings.tv.

Bron: EA (Twitter) – via VG247

Battlefield Hardline kampt op PlayStation en Xbox met serverproblemen

Battlefield Hardline kampt op PlayStation en Xbox met serverproblemen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch