Menu Premium
Loading...

Battlefield Hardline Heist Live Action Trailer

Gamekings Redactie 16/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een paar dagen kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwste titel van EA. Al tijden wordt er huiverig uitgekeken naar de release van Battlefield Hardline, want wordt het nou helemaal de bom, of flopt deze game toch enorm? Voor de game uit is, wordt er nog even de Battlefield Hardline Heist Live Action Trailer tegenaan geknald. Check ‘m snel!

De afgelopen tijd zat Battlefield Hardline als een pinball tussen twee verschillende kampen in. De één vindt het concept moeilijk hard, waar het andere kamp de game niet eens een Battlefield-waardige titel vindt. Begrijpelijk dus dat er rond de game erg veel discussie is ontstaan omtrent de game. Eerder hebben we ons al een tijdje kunnen vermaken met de beta die speelbaar was en deze periode was vanwege het overweldigende succes verlengd. Nu kan je jezelf de vraag stellen, was dit puur omdat de game zo enorm goed is, of waren er gewoon hele stapels gamers die toch wel heel erg benieuwd waren naar wat dit nieuwe concept eigenlijk inhield?

Op 19 maart komen we er achter wat de game echt in petto heeft. Dit kunnen we aanschouwen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en natuurlijk niet te vergeten de PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch