Menu Premium

Battlefield 4 Second Assault DLC verschijnt als eerste op Xbox One

Karim Shehata 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Battlefield 4 komt EA eind dit jaar terug met haar populaire first-person shooter. Battlefield 3 was een daverend succes en kwam ook naar de consoles. De game werd goed ontvangen, hoewel velen erover eens waren dat de game toch nog het best tot zijn recht kwam op de PC. Microsoft heeft de portemonnee opengetrokken richting EA, want Xbox One krijgt (timed) exclusive downloadable content voor Battlefield 4. Battlefield 4 Second Assault DLC verschijnt als eerste op Xbox One.

Het gaat hier om een map pack. Na de Call of Duty franchise heeft Microsoft nu dus ook exclusieve content weten te regelen voor Battlefield, toch de directe concurrent van Call of Duty. Ook is opvallend dat Battlefield dus überhaupt werd getoond op de Microsoft persconferentie, aangezien Battlefield 3 nog timed-exclusive map packs had voor de PlayStation 3. Duidelijk is dat EA en Microsoft het tegenwoordig goed kunnen vinden.

Zoals gezegd heeft EA Battlefield 4 laten zien op de E3 persconferentie van de Xbox One. In deze presentatie werd een demo gespeeld met de naam ‘Angry Sea’. In de demo was veelal goed te zien hoe sterk de nieuwe Frostbite 3 Engine in elkaar lijkt te steken op de next-gen platformen. Het ging hier om een single-player demo, die opvallend genoeg in eerste instantie niet mee wou werken. Er werd meteen ‘boe’ geroepen door het publiek en toen de presentatie eindelijk werkte, werd de game ontvangen met een ogenschijnlijk cynisch applaus.

Wat ons betreft onterecht, want het zag er fenomenaal uit.

Battlefield 4 Second Assault DLC verschijnt als eerste op Xbox One

Battlefield 4 Second Assault DLC verschijnt als eerste op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch