Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Prepare 4 Battle: Sea Trailer

Gamekings Redactie 21/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De officiële onthulling van Battlefield 4 is nog maar zes dagen van ons verwijderd. Elk klein detail dat naar buiten komt over de game wordt meteen opgeblazen. Niet vreemd, want de game is erg geliefd onder gamers. De eerste teaser is nu ook een feit. Ik geef je wel even een tip voordat je gaat kijken: Niet knipperen, want anders is de Battlefield 4 Prepare 4 Battle: Sea Trailer al voorbij.

Op 27 maart heeft DICE beloofd dat we de onthulling van Battlefield 4 voor onze mik krijgen. Na het grote succes van Battlefield 3 is dit uiteraard een game waar veel gamers naar uitkijken. Met name de aandacht die in de DLC werd gestoken is van zo’n hoog niveau waar velen nog een puntje aan kunnen zuigen. EA en DICE zitten nu dan ook niet stil en voeren langzaam de spanning op naar het moment van onthulling. De officiële website werd bijvoorbeeld al gelanceerd en sinds vandaag zijn de fora op Battlelog ook geopend, zodat je daar al jouw speculaties, wensen of andere Battlefield 4 gerelateerde hersenspinsels kwijt kan.

Dit en de datum van de onthulling zijn de harde feiten, maar er zijn ook genoeg geruchten om over kapot te speculeren. Zo zouden de 64-speler maps terugkomen in Battlefield 4, een geluid dat elke Battlefield speler als muziek in de oren klinkt uiteraard. Of wat dacht je van het gerucht dat Shanghai wel eens een locatie zou kunnen zijn dat je gaat bezoeken in de game? Uiteindelijk is Battlefield 4, op de harde feiten na, nog gehuld in mysterie. Maakt deze Battlefield 4 Prepare 4 Battle: Sea Trailer daar een eind aan? Nou dat kan je vergeten, want de teaser is al afgelopen voordat je hebt in- en uitgeademd. Verwacht dus geen antwoorden op al jouw vragen, maar wel een lekkere opwarmer voor Battlefield 4.

Battlefield 4 Prepare 4 Battle: Sea Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch