Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 – Official Single Player Story Trailer

Gamekings Redactie 22/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het belangrijkste element van shooters vandaag de dag is veelal de multiplayer-modus. Het wil nog wel eens voorkomen dat de singleplayer-modus een verplicht nummertje wordt, een mooi aangeklede tutorial om daarna online te gaan. Battlefield 4 belooft ons niet een van deze titels te zijn en biedt een wreed verhaal. Ben je benieuwd? Check dan snel de nieuwe Battlefield 4 – Official Single Player Story Trailer.

Als we deze filmische trailer mogen geloven, wordt het verhaal een ware rollercoaster-ride met epische shoot-outs, spanning en veel emotie. Ingrediënten die de gemiddelde gamer natuurlijk graag ziet in het verhaal. EA geeft aan dat het verhaal gedreven wordt door de personages. Het verhaal begint met de evacuatie van Amerikaanse VIP’s uit Shanghai. Wat daarop volgt is een episch verhaal over de strijd van jou en je squad om naar huis te komen. Samen met een zeer uitgebreide multiplayer-modus wil EA ervoor zorgen dat Battlefield 4 de ‘full package’ wordt voor de shooter-fanaten.

De trailer laat zien dat games vandaag de dag steeds dichter bij films komen. De trailer zit erg filmisch in elkaar en het verhaal wordt steeds belangrijker. De singleplayer-ervaring heeft een ware evolutie doorgemaakt van wat het ooit was. De verhalen worden steeds dieper, beter geschreven en kortom: beter. Voor ons gamers is dit escapisme op zijn best. Het wordt een heftige strijd tussen Call Of Duty: Ghosts en Battlefield 4 dit jaar, welke wellicht niet beslecht wordt door de singleplayer-modus, maar het is goed om te zien dat deze geen ondergeschoven kindje is.

Op 29 oktober komen we te weten of al deze elementen ook echt goed uit gaan pakken en je een onvergetelijk verhaal krijgt voorgeschoteld. Tot dan is het afwachten en lekker gemaakt worden door trailers. Menig gamer zit al reikhalzend uit te kijken naar deze titel. Ben jij door de trailer enthousiast geworden over de singleplayer-ervaring die Battlefield 4 biedt, of laat je deze toch liggen voor de multiplayer-modus?
Battlefield 4 - Official Single Player Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch