Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 – Multiplayer Launch Trailer

Karim Shehata 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overmorgen is het dan zover: we kunnen aan de slag met Battlefield 4. Hoewel de Amerikanen al een paar dagen aan de slag kunnen met de game, is het enthousiasme er bij de Europese gamer niet minder op geworden. Dit is niet alleen vanwege het feit dat het nieuwe deel in de Battlefield-franchise overmorgen verschijnt, maar ook omdat vanaf volgende maand de next-gen versie gespeeld kan worden op de PlayStation 4. Om dit dubbele feestje te vieren, komt EA nu met de Battlefield 4 – Multiplayer Launch Trailer.

In de trailer is te zien wat voor ‘n grootste chaos de multiplayer-modus van de game teweeg kan brengen. Je zou zelfs bijna naar de supermarkt kunnen rennen om wat popcorn in te slaan voordat je deze trailer gaat bekijken, of de game gaat spelen, want de explosies vliegen je om de oren. Zo zien we boten ontploffen, voertuigen met volle snelheid over instortende gebouwen heen scheuren en nog veel meer hectische actie in de Battlefield 4 – Multiplayer Launch trailer.

Of deze hectische actie zich ook werkelijk vertaalt naar de actuele gameplay, is natuurlijk de vraag. Op de next-gen consoles lijkt dit een realistischer streven, puur omdat er daar met meer spelers tegelijkertijd oorlog gevoerd kan worden. Waar dit op de Xbox 360 en PlayStation 3-versies 24 spelers betreft, kun je met de Xbox One, PlayStation 4 en PC-versies helemaal los gaan met 64 man.

Of het spreekwoord ‘meer zielen, meer vreugd’ hier van toepassing is, weten we over precies twee dagen. Dat is namelijk het moment dat Battlefield 4 verschijnt op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. De PlayStation 4-versie verschijnt gelijktijdig met de console op 29 november, terwijl het voor ons Nederlanders nog volstrekt onduidelijk is wanneer we met de Xbox One, noch die versie van Battlefield 4, aan de slag kunnen gaan. Tot de verschijning van de game kan er in ieder geval genoten worden van de Battlefield 4 – Multiplayer Launch Trailer.
Battlefield 4 - Multiplayer Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch