Menu Premium

Battlefield 4 krijgt morgen een patch voor de PC en PlayStation 4

Gamekings Redactie 02/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we een hele lange tijd in spanning hebben moeten wachten, was het afgelopen vrijdag dan toch eindelijk zover. De PlayStation 4 kwam uit en daarmee is het ook mogelijk om Battlefield 4 op deze nieuwe generatie console te spelen. Helaas heeft de game last van een aantal kleine kinderziektes. De oplossing komt er gelukkig snel aan, want Battlefield 4 krijgt morgen een patch voor de PC en PlayStation 4.

Ondanks dat zowel de PC- als de PlayStation 4-versie morgen een update krijgt, zijn deze twee toch niet helemaal hetzelfde. Op de PC ligt de nadruk van de patch vooral op het fixen van de beruchte ‘one-hit kill’ bug. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt de bug er voor dat je iets te snel dood gaat. Bij de PlayStation 4-versie zal deze bug, samen met een aantal andere kleine probleempjes, ook worden verholpen. Zo hoef je na het installeren van de patch je niet meer op te fokken over waar je audio is gebleven op je gedeelde video’s. De patch komt uit op dezelfde dag dat de eerste uitbreiding van Battlefield 4 uit komt, namelijk “China Rising”. Premium-leden krijgen vanaf morgen toegang tot deze content, de rest van de spelers zullen helaas nog twee weken moeten wachten en dan kunnen ook zij met de uitbreiding aan de slag.

Vanaf morgen is de patch te downloaden voor de PC en de PlayStation 4. Andere platforms zoals de Xbox 360, de PlayStation 3 en de Xbox One zullen nog even moeten wachten voordat de patch ook daar beschikbaar is. Helaas is een datum hiervoor door DICE nog niet gegeven. Gelukkig heeft het uitbrengen van de patch geen invloed op de eerste uitbreiding van de game, want die is vanaf morgen voor alle platforms beschikbaar. Ik zou zeggen: begin maar lekker met knallen op elkaar, als je nog niet begonnen bent natuurlijk.

Battlefield 4 krijgt morgen een patch voor de PC en PlayStation 4

Battlefield 4 krijgt morgen een patch voor de PC en PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch