Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Gamescom 2013 Paracel Storm Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is duidelijk dat bijna iedereen, in ieder geval de fans van het first-person-shooter genre, zit te wachten op Battlefield 4. De game ziet er erg goed uit en niet alleen op de next-gen consoles. Ook lijkt het erop dat de omgeving, zoals bijvoorbeeld gebouwen, nog weleens erg nuttig zouden kunnen gaan worden voor de multiplayer van de game. In de Battlefield 4 Gamescom 2013 Paracel Storm Trailer zien we in ieder geval wat nieuwe beelden van de online-modus van deze game.

Ter Land, Ter Zee en in de Lucht was ooit eens een tv-programma op de Hollandse buis, maar dit begrip lijkt met Battlefield 4 wel een erg andere wending te gaan krijgen. In de Battlefield 4 Gamescom 2013 Paracel Storm Trailer zien we namelijk hoe gevarieerd de gevechten in de game zijn. Ze spelen zich af op zee, in de lucht en natuurlijk gewoon op het landschap. Dit is natuurlijk niet geheel nieuw voor de Battlefield-franchise, maar het ziet er nu naar uit dat het wel een stuk belangrijker gaat zijn dan in de voorgaande delen, ook omdat complete wolkenkrabbers nu gewoon naar beneden storten in de multiplayer van de game.

Dat de gemiddelde shooter-fan niet kan wachten op Battlefield 4 is niet meer dan logisch, want als je het mij vraagt lijkt het een van de meest epische shooters te gaan worden die eind dit jaar komt te verschijnen. De game, die nu te aanschouwen is door middel van de Battlefield 4 Gamescom 2013 Paracel Storm Trailer, verschijnt eind dit jaar op de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC.

Battlefield 4 Gamescom 2013 Paracel Storm Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch