Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Fishing in Baku Gameplay Reveal

Gamekings Redactie 27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen hoopten er al op en er gingen dan ook al een hele tijd geruchten over rond, maar nu is hij dan echt officieel aangekondigd. We hebben het natuurlijk over niks minder dan Battlefield 4. En met een trailer met zeventien volle minuten aan gameplay kunnen we ons alvast flink gaan verheugen op het aankomende najaar, voor wanneer deze game gepland staat. Benieuwd naar de beelden? Check de Battlefield 4 Fishing in Baku Gameplay Reveal.

In de trailer, die overigens alleen single-player beelden laat zien, komt een verhaallijn naar voren over een conflict tussen China en de Verenigde Staten. Een aantal Amerikaanse soldaten banen zich vanuit een havenstad een weg door bossen en verwoeste steden. We zien natuurlijk vooral een hoop geweld en dikke wapens, maar ook toont deze trailer een heel aantal tot ver in detail uitgewerkte omgevingen waar je straks naar hartenlust los kunt gaan met de wapens van jouw voorkeur. Gaat je voorkeur uit naar gevechten met vaste grond onder je voeten, of verkies je liever de hoogte ver boven in de lucht of juist de diepte van het water?

Er gaan geruchten dat deze gloednieuwe game ook uit gaat komen voor de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox, en daar kunnen we met de hoge grafische kwaliteit van deze game natuurlijk alleen maar heel erg hard op hopen. Helaas moeten we dus nog heel even wachten tot na de zomer, maar tot die tijd kun je natuurlijk zo vaak je maar wil kijken naar zeventien minuten prachtige gameplay in de Battlefield 4 Fishing in Baku Gameplay Reveal.

Battlefield 4 Fishing in Baku Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch