Menu Premium

Battlefield 4 Battlelog wordt later vandaag onthuld

Gamekings Redactie 25/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 4 Battlelog wordt later vandaag onthuld en dat betekent voor de minder competitieve gamer misschien weinig. Echter, de die-hard Battlefield-gamers staan bij dit nieuws te popelen om hun digitale jodokus met anderen te meten.

Als je, zoals miljoenen andere gamers, veel tijd steekt in online gaming, wil je best weten waar je staat op de wereldranglijst. Daarnaast ben je wellicht ook benieuwd wat je kill/death-ratio is en het vuurwapen waarmee je de meeste kills maakt. Het zijn statistieken die in de eerste plaats interessant zijn om je vorderingen in te bekijken, maar je kunt ook er je voordeel mee doen en je strategie ermee verbeteren. En dan wordt het ineens een stuk betekenisvoller.

In 2010 introduceerde EA, met de release van Need for Speed, het racestatistieken-walhalla Autolog. Dit bleek een waardevolle toevoeging en zodoende werd Battlefield 3 uitgerust met Battlelog. Met de komst van het zwaar geanticipeerde Battlefield 4, dat eind dit jaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC verschijnt, komt er ook een vernieuwde versie van Battlelog. Deze wordt later vandaag, middels een trailer onthuld. Dat werd zojuist op Twitter bekend gemaakt door Electronic Arts.

Of de trailer ook nieuwe gameplay bevat, moeten we nog maar zien. Natuurlijk zijn we altijd wel te porren voor nieuwe gameplay van de visueel indrukwekkende next-gen shooter, maar gaat EA ontwikkelaar DICE ons ook inhoudelijk weten te verrassen met Battlefield 4 Battlelog? Met wat voor stats kunnen we elkaar aankomende oktober gaan aftroeven? Houd onze site nauwlettend in de gaten, zou ik zeggen.

Battlefield 4 Battlelog wordt later vandaag onthuld

Battlefield 4 Battlelog wordt later vandaag onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch