Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Battlelog Trailer

Gamekings Redactie 25/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag werd op Twitter al even een aanzetje gegeven over de next-gen Battlelog. Afgezien van de kortstondige aankondiging, werd op inhoudelijk vlak niets vrijgegeven, maar nu is de Battlefield 4 Battlelog trailer live en is het hek van de dam, dus ga maar snel kijken!

De nieuwe Battlelog, die hand in hand gaat met de komst van Battlefield 4, heeft de nodige uitbreidingen gekregen. Je kunt nu on-the-go op je smartphone of tablet je uitrusting aanpassen, zodat je dat bij thuiskomst niet meer hoeft te doen en meteen goed voorbereid in de actie kunt springen. Tevens geeft je tablet of smartphone tijdens het spelen de positie van je teamgenoten weer en kun je een attack-point vaststellen door simpelweg met je vinger op het touchscreen te drukken. De tijden dat je passief zit te wachten, tussen de explosieve potjes door, zijn ook voorbij, want ook dan kun je snel op je mobiele apparaat je uitrusting tot in detail configureren. Je verliest dus geen kostbare tijd meer. Het kwam nog weleens voor dat je in een server terecht kwam waarin je, bij nader inzien, toch niet helemaal op je plek zat. Nu kun je door middel van een druk op je touchscreen à la minuut een andere server selecteren, waarna je onmiddellijk in de door jou gekozen actie wordt gedropt.

Zoals het ernaar uitziet, hoef je de wereld van Battlefield 4 geen seconde uit het oog te verliezen en kun je te allen tijde aanpassingen maken. Het is meer dan alleen statistieken bekijken, want het Battlefield 4 Battlelog is nu geïntegreerd in de gameplay. De vraag is alleen of het niet een beetje veel van het goede is, wanneer je tijdens de gameplay al druk bent met je controller en dan ook nog eens je touchscreen apparaat in de smiezen moet houden. Wellicht is het alleen iets voor de die-hard Battlefield-multitaskers.

Battlefield 4 Battlelog Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch