Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Anthem TV trailer

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dacht je het allemaal wel zo’n beetje gehad te hebben met Battlefield 3? Haha, hoe schattig! Hou je vast voor de Battlefield 4 Anthem TV trailer, want het kan allemaal grootser, bruter, harder en kapotter!

Zojuist verscheen de Call of Duty: Ghosts Launch trailer online en alsof de duvel ermee speelt, is daar ineens de grootste concurrent; namelijk Battlefield 4. Bam! Het lijkt erop dat de Battlefield 4 Anthem TV trailer gameplay-beelden uit de campaign-modus bevat en man, man, man! Electronic Arts heeft alles uit de kast getrokken om dit de meest overweldigende, meest destructieve en angstaanjagende trailer ooit te maken. Het draait puur om de actie in Battlefield 4.

En die actie wordt je in een explosief pakketje aangeboden. Zo zien we dammen breken, wolkenkrabbers ompleuren, zwaar geschut en fraaie slow-motion beelden. Daar bij EA weten ze de anticipatie als ware verleiders op te bouwen, want terwijl de releasedatum om en nabij nog maar twee weken van ons verwijderd is, voelt het alsof we nog minstens een baard van 14 centimeter kunnen laten groeien.

Op 1 november kunnen PC-, Xbox 360-, en PlayStation 3-bezitters met de game aan de slag. Daarna, op 29 november, kunnen de uitverkoren PlayStation 4-bezitters op de launch van Sony’s nieuwste losgaan met de next-gen consoleversie van de explosieve shooter. Zoals we weten, is het op de Xbox One-versie nog even wachten tot 2014.

Naarmate we steeds meer en meer zien van de beide shooters, die met geladen wapens klaarstaan voor de strijd, wordt het misschien nog een moeilijke keuze om te maken. Ga je voor Battlefield 4 of wordt het toch Call of Duty: Ghosts? Of ga je niet kiezen en haal je ze gewoon allebei?
Battlefield 4 Anthem TV trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch