Menu Premium

Battlefield 4 al in aantocht?

Gamekings Redactie 15/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 3 is nog niet eens koud, of er schiet alweer een gerucht uit de grond over Battlefield 4. Op Origins van EA heeft heel kort een header gestaan dat je  toegang krijgt tot een exclusieve Battlefield 4 beta als je Medal of Honor: Warfighter pre-ordert. De header werd bijna onmiddellijk verwijderd, maar “the fire has been lit”.

Battlefield 4 is namelijk nog niet officieel aangekondigd op wat voor manier dan ook, behalve misschien een off-the-records opmerking van EA directeur Frank Gibeau vorig jaar. Op de Battlefield website wordt er in ieder geval met geen woord over gesproken en het schijnt dat de button in de header ook geen extra informatie bood. Is het een foutje van EA, en hadden we dit nog niet mogen weten? Of zit er een trollende stagair achter die zich nu dood zit te lachen om alle fans die hier bovenop springen?

Is het uberhaupt niet wat te vroeg om aan een nieuw Battlefield te denken als deel 3 nog steeds downloadable content krijgt tot en met maart 2013? Wat vind jij, heb jij je Battlefield 3 al helemaal kapot gespeeld of mag deel 4 nog wel even wachten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch