Menu Premium
Loading...

Battlefield 4: 60 Second TV Spot

Gamekings Redactie 27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de korte teaser die we vorige week voorgeschoteld kregen, komt DICE nu met de TV-Commercial van Battlefield 4. Onder begeleiding van Rihanna worden de nieuwe beelden van de single-player campaign van Battlefield 4 getoond. Dat doen ze in de Battlefield 4: 60 Second TV Spot.

De game werd gisteren in Stockholm getoond op een speciaal evenement van Electronic Arts en de ontwikkelaar van de game DICE. Daar lieten ze onder andere de “Fishing in Baku” gameplay zien die in totaal 17 minuten duurt en je ook op Gamekings.tv kunt bekijken. De game gaat lopen op de nieuwe Frostbite Engine 3. Karakteristiek aan deze engine is dat bijna alles wat je ziet ook daadwerkelijk kapot kan. Dit trucje wordt ruim vertegenwoordigd in deze TV Spot.

DICE heeft er in ieder geval geen doekjes om gewonden, de beelden van de nieuwe Battlefield zijn om te smullen. Wel hebben we alleen nog maar de single-player gezien en weten dus nog niets over de multiplayer van deze oorlogsgame. De single-player is natuurlijk leuk, maar blijft toch een extraatje in een game waar het gros van de mensen het aanschaft voor de multiplayer. Ze hebben ons wel weten te vertellen dat ze de single-player dichter bij het multiplayer gevoel willen betrekken. Dit doen ze door de single-player op sommige stukken minder lineair te maken en daardoor dus meer vrijheid biedt.

De aankondiging van deze game komt niet helemaal als een verassing. Nu de laatste DLC van Battlefield 3 is uitgekomen, End Game, houdt EA de mensen lekker warm door gelijk met beelden van Battlefield 4 te komen. De Battlefield fans hebben dus in ieder geval niets te klagen op het moment. Met twee hele vette videos online en net DLC van de huidige Battlefield is het lekker vertoeven. De verwachting is dat de nieuwe Battlefield uit gaat komen voor zowel de huidige generatie consoles als de nieuwe generatie.

Battlefield 4: 60 Second TV Spot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch