Menu Premium

Battlefield 3 en Bad Company 2 zijn nu backwards compatible op Xbox One

Bas Boudewijn 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit jij vol in Battlefield 1 en speel je die game op een Xbox One, maar ben je wel toe aan een aantal andere maps? Dan heeft Microsoft goed nieuws voor je, want als je enige achteruitgang in grafisch opzicht en een verandering van setting niet als grote problemen ziet, kun jij vanaf nu genieten van twee klassiekers binnen de Battlefield-serie. Battlefield 3 en Bad Company 2 zijn nu backwards compatible op Xbox One.

DICE heeft er met de toevoeging van deze twee Xbox 360-titels voor gezorgd dat je nu met maar liefst vijf titels uit de Battlefield-serie aan de slag kunt op Xbox One. Natuurlijk kon je eerder al de nodige uren kwijt in Battlefield 4, Hardline en sinds eind vorig jaar in Battlefield 1, maar vanaf nu kun je je dus ook weer verliezen in Battlefield 3 en Bad Company. Een belangrijk detail is wel dat je Battlefield 3 alleen op Xbox One kunt spelen als je in het bezit bent van de originele Xbox 360 schijf.

Microsoft maakte ook bekend dat het bedrijf nog vijf andere games aan de lijst met backwards compatible versies toevoegt. In deze lijst zitten onder andere Dragon Age: Origins, Ghostbusters en The Splatters. De overige games die je vanaf nu op jouw Xbox One kunt spelen, zijn Strania, een Xbox Live Arcade-game, en combat racer Scrap Metal.

Ben jij nog van plan een van deze games een keer aan te slingeren of zie je het meer als mosterd na de maaltijd? Laat het ons eventjes weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch