Menu Premium

Battlefield 3: Aftermath heeft een verborgen dinosaurus Easter Egg

Gamekings Redactie 23/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 3: Aftermath heeft een verborgen dinosaurus Easter Egg ergens in de expansion pack zitten. Fans vragen al een tijdje om dinosaurussen in Battlefield. Er lopen nog een hele lading Turok spelers rond blijkbaar. Of misschien zelfs wel Dino Crisis spelers, maar die zullen wel uitgestorven zijn inmiddels, gezien de leeftijd van de game. I would know, ik ben er één van…

Dus dino’s in games, dat doet het blijkbaar nog steeds goed. Battlefield maker DICE werd regelmatig gevraagd om een dino uitbreiding. En moest je vroeger een papieren brief sturen naar een studio met je vraag, die vervolgens nooit beantwoord werd, tegenwoordig heb je Twitter, Reddit en Facebook om in contact te komen met de ontwikkelaars. DICE gaat hier goed mee om, want zij reageren op Twitter: “Op dit moment is er geen plan voor dinosaurus DLC. Zouden jullie dat wel willen? En dan dino’s versus mensen?” Er kwam dus een hele berg antwoord en retweets van fans. De Battlefield 3 community manager gooide er nog een Reddit draadje tegenaan waarin hij meldt dat “…als die shit trend, dan kunnen we dat moeilijk negeren. Dus retweeten!”

En het werkt! DICE’s producer Craig Mcleod reageert op de kwestie: “Ik heb het gezien ja. Ik denk dat elke game zijn eigen geintjes heeft die spelers leuk vinden. We begrijpen dit en hebben een easter egg verstopt in de uitbreiding Aftermath.” Dus DICE staat wel open voor Jurassic Park-achtige avonturen, in ieder geval op het gebied van een easter egg. Maar als er maar vaak genoeg gezeurd wordt, krijgen de fans het misschien wel voor elkaar om een heuze dino-mode in de volgende uitbreiding of game te krijgen. Misschien een survival mode zoals Call of Duty’s beroemde zombiemode? Zie jij het wel zitten om met een T-rex achter je kont aan in de rondte te rennen? Stalk DICE massaal, en misschien krijg je ze zover.

Battlefield 3: Aftermath heeft een verborgen dinosaurus Easter Egg

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch