Menu Premium
Loading...

Battlecry Reveal Trailer

Karim Shehata 28/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zo lang geleden verscheen The Elder Scrolls Online voor de PC. Alhoewel deze game ook bijna voor de Xbox One en PlayStation 4 had moeten verschijnen, gaat dit nu een half jaar later dan gepland gebeuren, wat natuurlijk een aderlating genoemd mag worden. Wel lijkt Bethesda zich tegenwoordig erg te focussen op online games, want door middel van Battlecry komt er binnenkort nog een grote titel aan die alleen afspeelt op het internet. Wat Battlecry precies is, zie je in de Battlecry Reveal Trailer.

Overigens hebben The Elder Scrolls Online en Battlecry maar één ding gemeen en dat is dat je een internetverbinding nodig hebt om deze games te kunnen spelen. Eerstgenoemde game is natuurlijk een MMORPG, maar benieuwder ben je waarschijnlijk naar de inhoud van het gloednieuwe Battlecry, waar designer Viktor Antonov overigens ook aan werkt. In het verleden is deze man onder meer verantwoordelijk geweest voor het design van Half-Life 2 en Dishonored.

De gloednieuwe game van Battlecry Studios is een multiplayer action-game, welke zich afspeelt in werelden waarin maximaal 32 spelers passen. Het verhaal achter deze game is overigens interessant te noemen. Bij het aanbreken van de twintigste eeuw is er een grootse wereldoorlog gaande, wat als gevolg heeft dat buskruit verboden is. Hierdoor worden oorlogen niet meer zomaar uitgevochten, maar wordt er alleen nog maar gevochten tussen Elite Teams. Ook in de Battlecry Reveal Trailer is het idee hierachter goed te zien.

Het is nog wel even wachten op deze gloednieuwe game van Bethesda Softworks. De bèta van de game verschijnt in 2015 en daarnaast is het onduidelijk op welke platforms deze game komt te verschijnen. De verwachting is in ieder geval dat dit sowieso op de PC zal gaan gebeuren, maar een Xbox One- en/of PlayStation 4-release is daarmee zeker niet uitgesloten. Laten we hopen dat we op de aankomende E3 2014 meer te weten komen over deze interessante, nieuwe multiplayer-titel van Bethesda, want voorlopig moeten we het nog even doen met de Battlecry Reveal Trailer.

Battlecry Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch