Menu Premium
Loading...

Battleborn Tap nu beschikbaar voor iOS en Android

Karim Shehata 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battleborn is sinds vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je vandaag echter onderweg zijn, maar toch iets met Battleborn willen doen, dan heeft 2K dé oplossing! Battleborn Tap is nu namelijk beschikbaar voor iOS en Android.

Niet alleen kun je in Battleborn Tap kennis maken met de heroes uit de game en battles aan gaan, ook kun je exclusieve dingen verdienen voor de grotere broer van deze mobiele game op consoles en PC! Uitgever 2K Games maakt in het persbericht niet volledig duidelijk wat deze rewards moeten inhouden, maar als je Battleborn Tap downloadt en je SHiFT-account linkt, kun je bijvoorbeeld al een Orendi skin verwachten voor Battleborn op je PC, PlayStation 4 of Xbox One.

Battleborn Tap is echter niet alleen goed voor wat leuke spulletjes in Battleborn, want binnen de game zit ook een progressiesysteem voor iedere hero. Daarnaast kun je meerdere heroes unlocken en battles uitvechten in de game.

Battleborn is vanaf vandaag beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, terwijl Battleborn Tap vanaf nu te downloaden is op iOS en Android.
Battleborn Tap nu beschikbaar voor iOS en Android

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch