Menu Premium

Eerste Battleborn story DLC is vanaf oktober beschikbaar

Rik Koning 01/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games’ Battleborn maakte begin mei een flitsende start mee met uitstekende verkoopcijfers in de eerste week. De game was onder andere een van de favorieten op ons eigen Firstlook Battlecon event, maar daarna ging het behoorlijk achteruit met de game. Met name de release van Blizzard’s Overwatch drukte Battleborn flink terug in de sales, maar 2K Games geeft niet op. Namelijk, de eerste Battleborn story DLC is vanaf oktober beschikbaar!

Met deze eerste DLC hoopt 2K Games het aantal actieve spelers weer wat op te krikken. Ondanks de goede start liep dit aantal namelijk binnen twee maanden terug naar minder dan een tiende van het aantal spelers bij de launch. 2K heeft toegegeven dat de verkoopcijfers enigszins tegenvallen, maar zal wel gewoon doorgaan met de support via nieuwe content en balance updates.

De eerste DLC, genaamd “Attikus and the Thrall Rebellion”, draait om de opstanding van de Thrall shocktroops in de Jennerit sloppenwijken. Deze eerste Battleborn story DLC zal los te koop zijn, maar maakt ook deel uit van de Battleborn Season Pass. Verder komt later dit jaar nog een tweede DLC genaamd “Toby’s Friendship Raid”, met een drietal extra uitbreidingen die later moeten volgen.

Deze Battleborn story DLC’s worden omschreven als een side-story die de lore van een bepaalde hero verder uit moet breiden. De uitbreidingen zijn korter dan de main storyline, maar zijn wel gemaakt om meerdere keren gespeeld te kunnen worden. Hoe dit precies zal moeten werken is nog niet bekend.

Daarnaast komen er binnenkort nog nieuwe updates voor de game uit die drie nieuwe heroes, een nieuwe competitive multiplayer modus en een nieuwe PvP-modus toe moet gaan voegen. Is dit alles genoeg om Battleborn er weer bovenop te helpen, of kan deze game simpelweg niet opboksen tegen het geweld van Blizzard’s Overwatch? Drop je mening in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch