Menu Premium

Battleborn gaat straks officieel niet meer ondersteund worden

Maarten van Steijn 18/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al hoewel Borderlands 3 officieel nog niet aangekondigd is, wijzen alle geruchten toch al enige tijd naar een nieuwe Borderlands game. Nu Gearbox dus ogenschijnlijk de handen vol heeft aan dit nieuwe deel uit de franchise, gaat de stekker dus officieel uit Battleborn. Deze first-person shooter, vooral bekend vanwege het feit dat hij uitkwam rond de release van Overwatch en daar ook verdacht veel op leek, zal dus langzamerhand gaan uitsterven.

Developer Gearbox komt wel nog met een laatste patch voor Battleborn. De game heeft met een release van mei 2016 niet erg lang in leven mogen blijven. De community was vanaf het begin af aan dan ook al niet om over naar huis te schrijven en deze aankondiging bevestigd dat dus. Creative Director Randy Varnell zegt verder te gaan met een ‘nieuw project’. Ook doet hij de volgende uitspraak over het einde van Battleborn:

As of this week, there will be no more Battleplans and there is currently no planned content after the Fall Update. Details of any future changes or news will be made on our forums or through social media, so keep your radars on.

Daarnaast heeft de beste man onlangs nog doodleuk aan lopen kondigen dat 90% van het Gearbox team, in samenwerking met onder anderen K2, werkt aan Borderlands 3. Heb jij het volste vertrouwen in een nieuwe Borderlands en is dat met dit nieuwtje alleen maar duidelijker geworden? Of is dit een slecht excuus om het falen van hun MOBA game weg te wimpelen? Laat gerust jouw ongezouten mening achter in de comments!

Bron: vg247.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch