Menu Premium
Loading...

Battleborn Announcement Trailer

Karim Shehata 08/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment in 2K Australia bezig met een nieuwe Borderlands-game, in de vorm van Borderlands The Pre-Sequel. Gearbox Software zit natuurlijk bovenop de ontwikkeling van deze game, want het zou natuurlijk zonde zijn als 2K Australia in het ergste geval de franchise om zeep helpt. Het feit dat Gearbox Software deze game nu niet zelf aan het ontwikkelen is, geeft de studio dus tijd om aan een andere game te werken. Die tijd lijkt Gearbox Software goed benut te hebben, want de studio heeft zojuist onder de vlag van 2K Games Battleborn aangekondigd. Dit ging gepaard met de Battleborn Announcement Trailer.

De game kan gezien worden als een first-person MOBA-titel. Hoe Gearbox van plan is deze twee totaal verschillende genres samen te voegen, is mij in ieder geval nog zeer onduidelijk. Wel klinkt het zeer ambitieus en werd het ook even toegelicht. Zo kun je de vele minions en het snelle levelen van je personages verwachten uit de MOBA-kant van de game, terwijl je eigenlijk wel een first-person shooter aan het spelen bent. Wanneer de game verschijnt kun je tot level 20 gaan levelen, terwijl je tussendoor dus minions en tegenstanders blijft afslachten, zoals je dat eigenlijk gewend bent van zowel MOBA- als first-person shooter-games.

Battleborn verschijnt in fiscaal 2016 van Take Two voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One, wat voorlopig inhoudt dat de titel verschijnt op deze platformen vóór 31 maart 2016. Het lijkt er dan ook op dat deze game een eindejaarstopper voor volgend jaar moet gaan worden, of zich moet gaan voordoen als het heerlijke startsein voor 2016. De game maakt in ieder geval door middel van de vrijgegeven informatie, maar ook zeker door middel van de Battleborn Announcement Trailer, zeer veel indruk. We hopen daarom ook meer van de game te zien op de aankomende Gamescom, die plaats zal gaan vinden in Keulen in de maand augustus. Check nu vooral de trailer van Battleborn!

Battleborn Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch