Menu Premium

Batman: The Telltale Series fladdert in augustus naar je toe

Ridho Hidayat 15/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van zowel Batman als Telltale Games kunnen hun geluk niet op, de episodische adventure-game van de geroemde superheld gaat binnenkort namelijk van start. Je hoeft er nog maar een maandje op te wachten, want de eerste episode van Batman: The Telltale Series fladdert in augustus naar je toe.

Net als in de andere Telltale-series zoals The Wolf Among Us en Tales From The Borderlands heb je in Batman: The Telltale Series invloed op het verhaal. Je kruipt in deze nieuwe game in de huid van zowel Batman als zijn alter ego Bruce Wayne. Dit geeft bovendien een interessante twist aan de game, want je kunt zelf kiezen of je een situatie oplost als de held achter het masker of als het hoofd van Wayne Enterprises.

De eerste episode van de nieuwe Telltale-serie zal in eerste instantie alleen digitaal verschijnen, maar op 16 september kunnen we ook een retailversie verwachten die de Season Pass bevat. Deze versie geeft je toegang tot alle vijf de episodes van Batman: The Telltale Series, al zul je op het moment van de release uiteraard alleen nog maar met de eerste episode aan de slag kunnnen.

Ontwikkelaar Telltale Games heeft zelfs nog meer goed nieuws te melden, want ook The Walking Dead: Season 3 komt erachteraan gestrompeld en verschijnt ergens deze herfst. Onze favoriete helden uit de zombie-serie zullen te maken krijgen met het nodige gevaar, dus zul je verschillende keuzes moeten maken rond leven en dood. Als Clementine en Javier Garcia bepaal jij wie de zombie-apocalyps heelhuids doorstaat.

Batman: The Telltale Series zal dus volgende maand van start gaan op de consoles, PC, Mac, Android en iOS. Volgende week gaat Comic-Con van start, wellicht leren we dan meer van de nieuwe avonturen van Batman of The Walking Dead. Kijk jij uit naar Telltale’s nieuwe point-and-click-game? Los jij dan de misdaad en corruptie in Gotham op als Bruce Wayne, of als Batman? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch