Menu Premium
Loading...

Batman: Return to Arkham onderscheidt zich in de Comparison Video

Yannick van Doorn 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet je diepste stem maar op en doe je beste Batman-imitatie, want we weten wanneer onze gevleugelde superheld volledig next-gen terugkeert naar Arkham City. Als voorproefje mogen we een kijkje nemen naar de grafische upgrade die de game gehad heeft. Batman: Return to Arkham onderscheidt zich in de Comparison Video.

In de vijf minuten durende Comparison Video zien we de verschillen tussen de PlayStation 3 en PlayStation 4 versies van Batman: Arkham Asylum en van zijn opvolger Batman: Arkham City. We zien dezelfde scènes op beide consoles gespeeld worden en de grafische upgrade is een duidelijke verbetering, maar qua gameplay lijkt er op het eerste gezicht niet veel te veranderen. Met de remaster krijg je uiteraard wel twee in plaats van één game in je handen en dat met een opgepoetst uiterlijk maakt dit wellicht een titel die door fans met open armen wordt ontvangen.

Na eerder uitstel van Batman: Return to Arkham in verband met twijfels over de kwaliteit van de port heeft Warner ons vandaag meer informatie verschaft over de geplande releasedatum. Op 21 oktober aanstaande ligt de remaster in de schappen voor PlayStation 4 en Xbox One. Warner had extra tijd ingeruimd voor Virtuous studio, de Chinese developer die de port onder toeziend oog van Rocksteady maakt, zodat het eindproduct een game-ervaring naar ieders tevredenheid zou zijn zonder de frame-rate problemen die de originele game bleek te ondervinden.

We kunnen binnenkort dus een volledige tocht door Arkham City maken zoals we dat ooit in 2009 en 2011 deden. Met Batman’s woorden: “It’s not who I am underneath, but what I do that defines me.” Als afsluiter zullen we zien of Batman: Return to Arkham onze harten opnieuw kan veroveren! Kijk jij uit naar deze remaster van de avonturen in Arkham City? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch