Menu Premium

Batman: Arkham Knight verschijnt op 2 juni

Karen Koch 08/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereens favoriete vleermuisman komt terug naar de consoles. Dat is natuurlijk oud nieuws, want Batman: Arkham Knight was al een tijdje aangekondigd. Wel nieuw is dat we nu ook de releasedatum van de game weten, want Batman: Arkham Knight verschijnt op 2 juni volgend jaar.

Deze game, de vierde in de serie, dient het doel om alles uit de voorgaande drie games af te sluiten. Alle losse eindes krijgen een knoop erin en de Arkham-games zullen spetterend worden afgesloten. Pers en publiek verwachten ook niet minder van de games, want de eerste drie in de serie werden lovend ontvangen door critici en gamers alom. Behoorlijk wat druk op het team achter Batman: Arkham Knight dus.

Niet alleen de games krijgen een spectaculair einde, maar ook de Limited en Collector’s Edition van Batman: Arkham Knight zullen er prachtig uitzien. De inhoud van deze sets is namelijk ook meteen met de releasedatum bekend gemaakt. In de Limited Edition vind je een artbook, steelbook case voor de game, limited edition comic, character skins en een standbeeldje van Batman. De andere versie bevat een beeldje van de Batmobile in plaats van een Batman-beeldje.

Na alle geruchten rondom releasedatums kunnen gamers nu toch eindelijk de dag van release op hun kalender schrijven. Vanaf 2 juni kan iedereen voor een laatste keer Gotham City redden en beschermen van de bekende DC comics baddies. Dat gaat gebeuren op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Batman: Arkham Knight verschijnt op 2 juni

Batman: Arkham Knight verschijnt op 2 juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch