Menu Premium

Basketbalmodus Rocket League verschijnt in april

Karim Shehata 30/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het fenomeen Rocket League is in 2016 nog altijd een succesverhaal. In februari verscheen de game op de Xbox One, terwijl veel PlayStation en PC-spelers dagelijks nog altijd een controller in handen nemen om virtueel te voetballen met auto’s. Kort geleden leerden we dat er binnenkort ook aan basketbal gedaan kan worden in Rocket League en nu hebben we een indicatie vanaf wanneer dit kan: De basketbalmodus van Rocket League verschijnt in april!

Dit heeft ontwikkelaar Psyonix laten weten in een tweet. Zoals je wellicht al weet is Rocket League Hoops de naam van de modus en is het vanzelfsprekend de bedoeling om een basketbal in het netje te schieten. Waar het in de normale Rocket League-modi al goed van pas komt als je de aerials beheerst, lijkt dit in Hoops bijna een vereiste, in ieder geval om te kunnen dunken. Dit is goed te zien in onderstaande GIF.

Rocket League Hoops verschijnt dus in april. Ga jij basketballen in Rocket League vanaf volgende maand? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch