Menu Premium

Basisgame World of Warcraft uitgebreid met Warlords of Draenor

Boy Körver 18/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de voorbereidingen op de release van World of Warcraft: Legion begonnen zijn, was met het van start gaan van de beta al duidelijk. Nu ook de meest recente uitbreiding, Warlords of Draenor, bij de basisgame hoort, weten we zeker dat we ons op kunnen maken voor nieuwe avonturen in de wereld van Warcraft.

Een opmerking van een oplettende Reddit-gebruiker dat Warlords of Draenor niet meer los digitaal te koop is, werd al snel door een Blizzard-medewerker bevestigd. Vlak voor de release van een nieuwe expansion is het inderdaad gebruikelijk dat de meest recente uitbreiding deel wordt van de basisgame. Dat wil zeggen dat de oudere expansions niet meer lost te koop zijn in de Blizzard online store en dat bij aanschaf van de basisversie nu alle expansions tot en met Warlords of Draenor speelbaar zijn.

De release van World of Warcraft: Legion staat gepland op 30 augustus 2016. Ben jij nog dagelijks in Azeroth te vinden en ben je al helemaal klaar voor de nieuwe uitbreiding? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Basisgame World of Warcraft uitgebreid met Warlords of Draenor

Basisgame World of Warcraft uitgebreid met Warlords of Draenor

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch