Menu Premium

Bankhangen in je officiële Xbox Onesie

Suzanne de Jong 23/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kleding, poster en of een statue van je favoriete game hebben is eigenlijk heel normaal. Microsoft had duidelijk een typische zondagse wintergedachten, nu met dit warme weer moet je er namelijk niet aan denken om jezelf in een warme onesie te hijsen, maar bankhangen in je officiële Xbox Onesie wordt toch echt mogelijk.

De huispakken worden in witte en zwarte modellen gemaakt. Mocht je met je maten weer eens een epische LAN-party gepland hebben staan dan is dit duidelijk de dresscode. Dat er verder niet hele bijzondere fucnties aan een kledingstuk zitten, zoals in dit geval een onesie, heeft Microsoft er niet van weerhouden om en in ieder geval wel lekker grote zakken aan vast te maken waar je controller zo in past. Wat dan weer wel super tof is, is het feit dat je gewoon je fucking gamertag op de onesie kunt laten borduren.

Tot nu toe is de Xbox Onesie alleen nog maar in Australië te bestellen, maar het lijkt er sterk op dat de rest van de wereld gewoon gaat volgen. En anders bestaat er gelukkig het almachtige internet om er alsnog een te bemachtigen. Zie jij jezelf al in een bijhorende Xbox Onesie gamen, of hou jij het liever bij je eigen kloffie?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch