Menu Premium

Bandai Namco UK maakt Lords en Ladies van 100 fans

Dansky 23/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je dat gevoel dat je wakker wordt en het idee hebt om een Lord of Lady te worden? Nee, niet in Elden Ring maar in de echte wereld. Misschien begin je wel, als Risk, in Australië en go from there. Maar er is een makkelijkere manier om een Lord of Lady te worden. In plaats van eerst twintig beurten te wachten, versterking bij te zetten, en dan eindelijk Indonesië of Nieuw-Guinea binnen te vallen kan je ook gewoon een stuk grond kopen. Kopen? Jazeker! In Schotland kan je Lord of Lady worden voor een kleine vergoeding. En als je Engels of Iers bent kan je ook nog eens Elden Lord of Elden Lady worden.

Elden Ring uitgever geeft 100 certificaten weg

Om bij het begin te beginnen heeft Bandai Namco UK een actie uitgeroepen. Startende vanaf 25 februari om 9 uur ’s ochtends kan je een e-mail sturen naar eldenlord@bandainamcoent.eu. Je hoeft niet ingewikkeld te doen: het enige wat zij willen weten is waarom jij Elden Lord of Elden Lady moet worden. Meer is het niet. Vervolgens zullen zij na 11 maart, als de actie sluit, 100 winnaars en winnaressen uitkiezen. Een beetje pech want het geldt alleen voor mensen die in Engeland of Ierland wonen. Wij Nederlanders en Belgen zijn dus helaas uitgesloten.

Highland Titles biedt daadwerkelijke titels aan

Helaas pindakaas dus. Maar als je een dubbel paspoort hebt kan je kans maken. Dit alles is in samenwerking met Highland Titles. Dit goede doel verkoopt stukjes van de Schotse Hooglanden. Er zijn twee opties: 100 square feet, wat negen vierkante meter en een beetje is, of 10 square foot, wat net geen vierkante meter is. Naast dat je dus als Elden Lady of Elden Lord wordt gekroond krijg je ook nog eens een écht stukje land waar je álles mag doen. Mits het binnen de wet valt natuurlijk. Daarnaast mag je er ook geen gigantische toren neerzetten want het is een beschermd natuurgebied. Dus geen eigen pretpark, maar misschien kan je een mooi bankje kwijt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch