Menu Premium

Bandai Namco opent pop-up store in Amsterdam voor launch The Witcher 3

Karen Koch 12/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij al enthousiast voor The Witcher 3: Wild Hunt? De volledige gaming community kijkt halsreikend uit naar 19 mei, wanneer de game officieel de winkels ingaat. Ter voorbereiding op de enorme massa gamers die op die datum naar de steden trekken, heeft uitgever Bandai Namco wel een heel leuke extra. Bandai Namco opent namelijk een pop-up store in Amsterdam voor de launch van The Witcher 3!

Deze pop-up store zal in de Kalverstraat in onze mooie hoofdstad verschijnen. Nadat de klok middernacht heeft geslagen in de nacht van 18 op 19 mei kan men zich daar omringen met gelijkgestemde geesten die ook niet kunnen wachten om met hun kopie van de game naar huis te rennen. De pop-up store zal volledig in Witcher-thema zijn, met interviews, wedstrijden en livestreams over The Witcher 3. Natuurlijk kan je ook op de foto met beelden van Geralt of Rivia én kan je officiële merchandise, zoals kleding, van The Witcher aanschaffen.

De pop-up store is dus vanaf woensdag 19 mei (om middernacht!) geopend en zal een kleine week op locatie blijven staan. The Witcher 3: Wild Hunt zal vanaf die datum ook beschikbaar zijn op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij langs bij deze pop-up store, of kom jij je huis niet meer uit nadat je The Witcher 3: Wild Hunt binnen hebt?

Bandai Namco opent pop-up store in Amsterdam voor launch The Witcher 3

Bandai Namco opent pop-up store in Amsterdam voor launch The Witcher 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch