Menu Premium

Bandai Namco onthult de Project CARS Limited Edition

Karen Koch 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de initiële onthulling van Project CARS op de E3 van dit jaar, was het publiek erg enthousiast. Het einde van 2014 wordt sowieso een goed seizoen voor fans van racegames, want er komen er behoorlijk wat van uit. Om dus boven de concurrentie uit te steken, presenteert elke game zich als dé racer om in huis te halen voor de Kerst. Bandai Namco onthult de Project CARS Limited Edition en probeert hiermee gamers te overtuigen om hun product in huis te halen.

Behalve de aankondiging van de Limited Edition van Projects CARS, laat Bandai Namco ook wat meer details vallen over de pre-order DLC die beschikbaar zal worden gemaakt. Gamers die de game pre-orderen rijgen namelijk toegang tot de Modified Car Pack, waar drie limited edition wagens inzitten. Of deze DLC ook via pre-order beschikbaar zal zijn voor Europeanen is nog niet bekend.

De Limited Edition van Project CARS zal in een mooi, steelcase hoesje verschijnen. De eerste bonus die men erbij krijgt, is een boek waarin details van de ontwikkeling van de game staan, inclusief een aantal mooie prenten. Het boek zal een blik achter de schermen van de studio werpen en meer inzicht geven in hoe de game tot stand is gekomen. Daarnaast krijgt men ook toegang tot vijf exclusieve wagens die ook allemaal een eigen exclusieve career event met zich meedragen. De wagens zijn de McLaren F1, Sauber C9, BMW M1 ProCar, Mercedes-AMG C-Class Coupe DTM en de 1967 Ford Mk IV. Een hele mond vol, maar wel leuke extra’s.

Project CARS wordt later dit jaar nog uitgebracht. De releasedatum staat op november en de game zal dan beschikbaar worden gemaakt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder werd er ook een Wii U-versie aangekondigd, maar deze is uitgesteld tot 2015.

Bandai Namco onthult de Project CARS Limited Edition

Bandai Namco onthult de Project CARS Limited Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch