Menu Premium

Bandai Namco kondigt meerdere Europese releases van games aan

Karen Koch 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was Jump Festa in Japan, maar wat is een Jump Festa nou zonder een goed aantal nieuwtjes over games? Helemaal niks, en daarom heeft Bandai Namco tijdens dit evenement meerdere games aangekondigd voor een Europese release!

Een hele hoop van de games die op Jump Festa worden aangekondigd, zijn natuurlijk gerelateerd aan manga of anime. Zo krijgen we een twee-tegen-twee action brawler met een sausje bizarro world eroverheen in de game Jojo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven. Mocht je toch een iets grotere One Piece-fan zijn, dan kan je uitkijken naar One Piece Burning Blood voor de PlayStation 4, nu met een speciale Marineford Edition! Als je gewoon niks met mensen hebt, kan je ook keihard in een mecha gaan vechten. Mobile Suit Gundam Extreme Vs-Force komt namelijk naar de PlayStation Vita. Hierin kan je zowel twee-tegen-twee als in grotere teambattles lekker knallen.

Ook zijn er twee titels aangekondigd waar fans van Japanse games al tijden op zitten te wachten: Tales of Berseria, nieuwste telg uit de Tales-serie, komt naar de PC en de PlayStation 4 in het Westen. Ook is het antwoord gegeven op de mysterieuze countdown die Bandai Namco drie dagen geleden was gestart: God Eater Resurrection én God Eater 2 komen naar de PlayStation Vita, PlayStation 4 en de PC! De voorlopige releasedatum voor deze laatste twee spellen is in de zomer van 2016.

Bandai Namco heeft dus een flinke reeks games op de planning staan. Zit er iets voor jou tussen, of vul jij je tijd toch liever met iets anders?

Bron: PlayStation Blog

Bandai Namco kondigt meerdere Europese releases van games aan

Bandai Namco kondigt meerdere Europese releases van games aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch