Menu Premium

Bandai Namco gaat The Farm 51’s Get Even uitgeven

Mark Hoogland 11/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Poolse developer The Farm 51 is al een tijdje bezig met het in nevelen gehulde project Get Even. Na een radiostilte van enkele maanden werd vandaag bekend dat de jonge studio in Bandai Namco een uitgever heeft gevonden voor zijn nieuwe IP.

Bandai Namco, uitgever van onder meer The Witcher 3: Wild Hunt en de Dark Souls-serie, onthulde de samenwerking vandaag op Twitter. Get Even belooft een grimmige first-person shooter met sci fi-elementen te worden, draaiend om de vraag wat echt is en wat niet. Na een presentatie in de zomer van 2014 werd de game door verschillende media al “een kruising tussen Quantum Break en Inception” genoemd.

Vanaf eind vorig jaar werd het echter opvallend stil rondom de game. The Farm 51 verklaarde uiteindelijk in maart van dit jaar dat alle marketing rondom Get Even was stilgelegd vanwege onderhandelingen met een grote uitgever. Vandaag blijkt dit dus Bandai Namco te zijn. Nu de kogel door de kerk is, kunnen we dus veel nieuws over de game verwachten.

Get Even is het nieuwste project van The Farm 51 na het in 2013 verschenen – en matig ontvangen – Deadfall Adventures. De game zal in 2016 verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: Twitter

Bandai Namco gaat The Farm 51's Get Even uitgeven

Bandai Namco gaat The Farm 51’s Get Even uitgeven

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch