Menu Premium
Loading...

Bandai Namco brengt het Nederlandse Galaga Wars uit

Ridho Hidayat 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welgeteld 35 jaar geleden kwam de klassieke arcade-shooter Galaga uit. Dit jubileum wordt gevierd met een spirituele opvolger van deze game, want Bandai Namco brengt het Nederlandse Galaga Wars uit!

Galaga Wars is een snelle survival-shooter voor iOS en Android en is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Paladin Studios. In deze mobile game moet je in je ruimteschip een invasie van insectachtige aliens overleven. Door het neerschieten van de aliens versla je de steeds moeilijker wordende waves van vijanden. Daarnaast kun je verschillende vaardigheden en wapens verdienen die jou het leven makkelijker maken en kun je worden geassisteerd door hulptroepen in de vorm van vriendschappelijke ruimteschepen.

Galaga Wars is volgens de ontwikkelaar een mobile game die trouw blijft aan de originele arcadehal-shooter en die tegelijkertijd voor interessante innovaties zorgt. De game, die door Bandai Namco is uitgebracht, is nu verkrijgbaar voor iOS en Android. Heb jij de originele Galaga 35 jaar geleden gespeeld in de arcadehal? Ga jij nu de strijd aan met insect-aliens op je telefoon? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch