Menu Premium

Baldur’s Gate website start countdown naar ‘iets’

Gamekings Redactie 25/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de website van Baldur’s Gate is een countdown klok verschenen. Op het moment van schrijven staat er nog 21 uur en 50 minuten op de teller. Wat zou het toch kunnen zijn? Het heeft natuurlijk te maken met de Baldur’s Gate: Enhanced Edition?

Even een korte blik in de geschiedenis. Baldur’s Gate is een populaire RPG van de hand van de meester himself, ontwikkelaar BioWare. De game is gebaseerd op de wereld Forgotten Realms van het welbekende Dungeons & Dragons. Tijdens het spelen ontwikkelt je personage zich, afhankelijk van je prestaties. Tijdens het avontuur vervul je opdrachten, vecht je tegen vijanden, noem maar op. Kenmerkerd is dat je een team van vijf om je heen verzamelt, met elk een eigen verhaal. Het origineel uit 1998 kende al een uitbreiding en een tweede deel. En voor deel twee werd ook een uitbreiding uitgebracht.

Op 15 maart van dit jaar werd Baldur’s Gate: Enhanced Edition aangekondigd en je kan er de klok – of in dit geval de teller op de website van de makers – gelijk op zetten dat we over ruim 22 uur meer te weten komen over deze Enhanced Edition. Nieuwsgierig geworden? Wij wel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch