Menu Premium

Baldur’s Gate: Enhanced Edition is uitgesteld naar de herfst

Gamekings Redactie 16/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Baldur’s Gate: Enhanced Edition is uitgesteld naar de herfst, slecht nieuws voor fans die op de gepimpte versie van de klassieker wachten. De releasedatum die op 18 september was gezet is nu opgeschoven naar 30 november.

Trent Oster, oprichter van zowel publisher Beamdog als developer Overhaul Games laat weten dat: “Na een recente evaluatie van de game en een daarop volgend overleg met de partners is besloten dat we voor Baldur’s Gate: Enhanced Edition bij de launch echt het onderste uit de kan willen halen. Daarom hebben we de releasedatum van de game nog wat verder opgeschoven.”

Trent Oster was project director bij BioWare en heeft daar gewerkt aan de oorspronkelijke Baldur’s Gate. Nadat hij bij BioWare is opgestapt, is hij Beamdog en Overhaul Games gestart. Baldur’s Gate: Enhanced Edition is één van de eerste projecten van de studio. Daarvoor maakte Overhaul een opgepoetste versie van MDK2 voor de Wii en voor de PC.

Het is nog even afwachten voor we de resultaten van de Baldur’s Gate makeover kunnen bewonderen. Om de teleurstelling wat te verzachten heeft Oster beloofd een extraatje toe te voegen voor mensen die al een pre-order hebben gedaan.

Baldur's Gate: Enhanced Edition is uitgesteld naar de herfst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch