Menu Premium

Backwards compatible Xbox 360 games krijgen een Xbox One retailverpakking

Rens van Nerum 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One heeft op de markt tot op heden een enorm keuzevoordeel gehad ten opzichte van zijn concurrent de PlayStation 4 aangezien de console de mogelijkheid ondersteunt om games van zijn voorganger, de Xbox 360, af te spelen. Dit uitgebreide aanbod zul je voortaan ook in de winkels terugzien, want verschillende backwards compatible Xbox 360 games krijgen een Xbox One retailverpakking!

Microsoft heeft nog geen officieel bericht uitgebracht over deze nieuwe verpakkingen, maar er zijn al wel verschillende afbeeldingen op het internet verschenen. Het nieuwe hoesje geeft aan dat de game zowel speelbaar is op de Xbox 360 als op de Xbox One. Erg handig dus! Tot nu toe zijn Fallout 3: Game of the Year Edition en Doom 3: BFG Edition al opnieuw geprint in deze nieuwe hoesjes. Het is echter nog niet duidelijk of dit voor alle backwards compatible games gaat gebeuren of dat alleen de bestsellers in een nieuw jasje worden gestoken.

Het wordt vanaf nu dus een stuk handiger om op deze manier de backwards compatible games te herkennen. En zeg nou zelf, het ziet er ook wel erg strak uit! Zijn er nog een aantal Xbox 360 games die jij gaat binnenhalen om te spelen op de Xbox One? Wat vind jij van deze nieuwe Xbox One retailverpakkingen? Laat een reactie achter in de comments!

Bron: Eurogamer

Doom 3 Xbox One-verpakking

Doom 3 Xbox One-verpakking

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch