Menu Premium
Loading...

Azeroth Choppers Trailer

Gamekings Redactie 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De World of Warcraft-community is er één van ongekende grootte en is praktisch de actiefste community in het game-landschap. De binding tussen ontwikkelaar Blizzard en deze community is enorm hecht en van tijd tot tijd komt Blizzard dan ook met een ludieke actie voor de community. Ditmaal kent deze actie de naam ‘Azeroth Choppers’ die plots werd aangekondigd in de Azeroth Choppers Trailer.

Het lijkt erop dat het fenomeen ‘motorclubs’ de digitale fantasy-wereld gaan binnendringen, want over een tijdje kun je met je maten door de wereld van Azeroth cruisen op een chopper. Hoe die chopper eruit mag zien is aan jou. Jij krijgt de keus uit twee wrede tweewielers, namelijk een met een Alliance-tintje en de ander, je raadt het al, met een Horde-uiterlijk. De motoren worden ontworpen door twee teams samengesteld door de legendarische Paul Jr., bekend van het programma American Chopper, waarin hij samen met zijn oude heer epische motoren in elkaar zette, waar je als testosteron-rijk wezen opgewonden van raakt.

Team Alliance wordt aangevoerd door Blizzard’s Chris Metzen, die zorgt voor de verhalen in de games en die dus ook de nodige dosis fantasie bevat. Hij wordt bijgestaan door Terran Gregory en Monte Krol, die beiden bereid zijn digitaal honderden malen te sterven voor de Alliance en ook de nodige grafische bagage hebben. Team Horde kent als grote leider Sam Didier die verantwoordelijk is voor een groot deel van het design van World of Warcraft. Hij wordt bijgestaan door Gary Platner en Jason Hutchins. De motoren worden niet alleen getekend, getoond en in de game geslingerd, maar worden echt gebouwd door twee teams die Paul jr. heeft samengesteld uit zijn beste mannen. Het bouwproces van de choppers is op de voet te volgen, want elke week verschijnt er een nieuwe aflevering over de choppers en hoe de zaken ervoor staan. Nadat de rijdende monsters zijn afgerond, hoeft er alleen nog maar gekozen te worden door de community en de winnaar is over een paar maanden te berijden in digitale wereld van Azeroth.

Azeroth Choppers Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch