Menu Premium

Awesomenauts Assemble is vanaf nu beschikbaar op de Xbox One

Suzanne de Jong 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De 2D Multiplayer Online Battle Arena die ontwikkeld is door Ronimo Games mag vandaag tijdens de koffiepauze oer-Hollandse appeltaart eten om wat te vieren, want Awesomenauts Assemble is vanaf nu beschikbaar op de Xbox One.

Awesomenauts Assemble werd uitgebracht in mei 2012 en was voorheen beschikbaar op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en nu dus ook op de Xbox One. Verspreid over al deze platformen is de game al ruim twee miljoen keer gedownload. Hoewel de ontwikkelaars van Ronimo Games misschien wel toe zijn aan een welverdiende vakantie nu Awesomenauts ook zijn Xbox One launch heeft, betekend dit niet dat ze deze ook nemen. Er wordt namelijk nog hard gewerkt aan extra content voor Awesomenouts Assemble, zo verschijnt er vandaag voor de PlayStation 4-versie een grote update die onder andere zeven nieuwe characters en een nieuwe map zal toevoegen. Deze update wordt gelijk geïnstalleerd zodra je de Xbox One-versie aanschaft en download.

Toch krijgen de Xbox One gebruikers een extraatje om de launch te vieren. De rest van deze week zullen alle characters uit de Starstrom expansion namelijk gratis zijn. Momenteel zijn er 26 diverse characters waarmee je Awesomenauts Assemble kunt spelen.

Ga jij Awesomenauts Assemble spelen op de Xbox One of heb jij de game allang in huis op een ander platform? Deel het met ons in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch