Menu Premium

Atari heeft RollerCoaster Tycoon Classic uitgebracht voor Android en iOS

Rens van Nerum 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga even rustig zitten, want we hebben even een partijtje vet nieuws voor je! Atari heeft namelijk een klassieke RollerCoaster Tycoon-game uitgebracht voor je Android of iOS smartphone, genaamd: RollerCoaster Tycoon Classic!

RollerCoaster Tycoon Classic bevat alle vertrouwde wreedheid van RollerCoaster Tycoon en RollerCoaster Tycoon 2. RollerCoaster Tycoon, die uitkwam in 1999, en RollerCoaster Tycoon 2 uit 2002 bevatten een wat simpelere manier voor het bouwen van pretparken dan de huidige RollerCoaster Tycoon-games. Hierdoor waren de games perfect voor Atari om er een smartphone versie van te maken.

Er zijn bovendien twee uitbreidingen voor de game die je kunt aanschaffen, genaamd: Wacky Worlds en Time Twister. Deze zijn gelijk aan de originele uitbreidingen voor RollerCoaster Tycoon 2. Ook kun je een Toolkit aanschaffen waarmee je scenario’s kunt aanpassen, attracties kunt pimpen en nog meer cosmetische opties kunt verwerken. Verder is het ook mogelijk om save games te importeren en te exporteren tussen de game op je smartphone en RollerCoaster Tycoon 2 voor je PC, dit kost echter wel extra knaken.

Na de flop van RollerCoaster Tycoon 4 voor mobile en het slecht ontvangen RollerCoaster Tycoon World lijkt het erop dat Atari nu begrijpt wat de die-hard fans wél willen. Dit pakken ze nu dus op in de vorm van RollerCoaster Tycoon Classic! Is dit voor jou een must om te hebben? Of laat je hem lekker in de App Store staan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Engadget

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch