Menu Premium

Assault Suit Leynos verschijnt deze zomer in Europa

Duncan Israel 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assault Suit Leynos verschijnt deze zomer in Europa. De 16-bit platform-shooter uit de jaren ’90 komt dan naar de PlayStation 4 en PC. Dit heeft Rising Star Games bekendgemaakt. Het Japanse Dracue Software heeft een remake gemaakt van deze oude Sega Genesis en Sega Megadrive-game.

De game speelt zich af in het jaar 2201 en op aarde is een vierde wereldoorlog aan de gang. Zodra er wereldvrede lijkt te komen, wordt de aarde aangevallen door buitenaardse vijanden. Het Assault Suit Squadron wordt losgelaten om de aarde te verdedigen en jij behoort als speler tot deze indrukwekkende groep cyborgs. Rising Star Games heeft al laten weten dat ze de gameplay hetzelfde willen laten, alwaar het origineel bekend en geliefd om is geworden.

Je kan de game natuurlijk digitaal op PC of PlayStation 4 aanschaffen, maar als je de fysieke game koopt, krijg je daar een dubbelzijdige poster met artwork van de originele Japanse versie bij. Er is nog geen specifieke release-datum vastgesteld, maar de game staat gepland voor een release in de zomer. Heb jij zin om deze klassieke remake te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gematsu

Assault Suit Leynos verschijnt deze zomer in Europa

Assault Suit Leynos verschijnt deze zomer in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch