Menu Premium

Assassin’s Creed verschijnt waarschijnlijk niet langer jaarlijks

Rik Koning 19/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin januari kwamen er geruchten naar buiten dat de volgende Assassin’s Creed-game zich in Egypte of zou gaan spelen. Opvallender dan die locatie, waren de beweringen dat Ubisoft wel eens van de jaarlijkse releases af zou kunnen gaan stappen. In plaats van de gebruikelijke release voor de Kerstperiode die Ubisoft al jaren handhaaft, zou het volgende deel wel eens anderhalf tot twee jaar na de release van Syndicate uit kunnen gaan komen. Ubisoft deed vooralsnog geen uitspraken over deze geruchten, maar daar is nu verandering in gekomen.

In een Q&A-sessie verkondigde Yves Guillemot – de grote baas bij Ubisoft – dat de geruchten inderdaad kloppen. “Het doel is niet om terug te keren naar een jaarlijkse cyclus, maar om simpelweg regelmatig een nieuw deel uit te brengen”, zo vertelde hij. “We zagen dat het beter was om de developers meer tijd te geven om alles zo goed mogelijk uit te werken. De eerste resultaten van deze aanpak zien er veelbelovend uit.” Later in de Q&A was nog te lezen dat, mocht Ubisoft toch terug keren naar een jaarlijkse release, dat alleen zou zijn omdat de game af is en niet omdat men zich aan een planning moet houden.

Is het een slimme beslissing van Ubisoft, of zou jij toch liever elk jaar een nieuwe Assassin’s Creed onder de Kerstboom hebben liggen? Laat van je horen in de comments!

Bron: Game Informer

Assassin's Creed verschijnt waarschijnlijk niet langer jaarlijks

Assassin’s Creed verschijnt waarschijnlijk niet langer jaarlijks

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch