Menu Premium

Assassin’s Creed verschijnt voorlopig nog op de Xbox 360 en PS3

Karim Shehata 13/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de verschijning van Assassin’s Creed in 2007 is er bijna ieder jaar een nieuw deel verschenen in de serie. Eind vorig jaar ontstond er echter controverse over de franchise, omdat de game director van Assassin’s Creed IV: Black Flag aangaf dat het einde van de serie misschien in zicht is. Alhoewel dit natuurlijk zeer onwaarschijnlijk klonk, is dit nu ook daadwerkelijk door de game director zelf afgedaan als onzin. In dezelfde verklaring heeft de medewerker van Ubisoft ook nog wat opluchtend nieuws voor gamers met een console uit de vorige generatie, want Assassin’s Creed verschijnt voorlopig nog op de Xbox 360 en PS3.

Dit betekent dus dat Ubisoft voorlopig haar Assassin’s Creed-games nog blijft uitbrengen op de Xbox 360 en de PlayStation 3. De twee consoles zijn bij elkaar zo’n 150 miljoen keer verkocht, waardoor het natuurlijk ook niet zo gek is om de games daar voorlopig nog op uit te brengen. Vooral wanneer je dit aflegt tegen een PlayStation 4 die ruim vijf miljoen keer is verkocht en een Xbox One die daar een kleine achterstand op goed te maken heeft. Gamers met een hart voor de Assassin’s Creed-serie die de wil niet hebben of simpelweg niet kunnen overstappen op een next-gen console hoeven zich voorlopig dus nog niet druk te maken.

Druk te maken hoeft overigens niemand zich meer, want de Assassin’s Creed-franchise blijft voorlopig nog wel even een prominente naam in de game-industrie. Er is natuurlijk ook totaal geen aanleiding toe om de serie te stoppen, want misschien was de laatste Assassin’s Creed wel de beste in de serie tot nu toe. Voorlopig kunnen dus ook Xbox 360 en PlayStation 3-gamers daar nog van genieten.

Assassin's Creed verschijnt voorlopig nog op de Xbox 360 en PS3

Assassin’s Creed verschijnt voorlopig nog op de Xbox 360 en PS3

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch