Menu Premium

Assassin’s Creed: Valhalla post-launch content is bekend

Dansky 21/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De datum komt steeds dichterbij dat wij allemaal met Assassin’s Creed: Valhalla aan de slag kunnen. De game van Ubisoft komt namelijk uit op 10 november 2020. Voor diegene die een week de tijd hebben genomen om deze game he-le-maal uit gaan kleden is er goed nieuws. Ubisoft heeft namelijk bekend gemaakt wat je allemaal nog meer kan doen, na launch.

Season Pass brengt genoeg leuks mee

Gebruikelijk is natuurlijk de Season Pass. Een dergelijke pass is niet meer weg te denken uit het game landschap. Voor Assassin’s Creed: Valhalla betekent dat twee grote uitbreidingen én een bonusmissie. De bonusmissie is de Legend of Beowulf, waar eerder al ophef over was omdat deze extra missie dus achter een paywall zit. Daar bovenop krijg je, met de Season Pass, alle seasonal content gratis. Dat is natuurlijk wel zo netjes van Ubisoft nadat je zestig piek hebt neergelegd plus het geld voor de Season Pass.

Wrath of the Druids is de eerste expansion waarin je met bijl, hidden-blade, schild en zwaard de druïdes van de Danu sekte neer moet maaien. Denk aan extra forten om te veroveren en handelssystemen om te beïnvloeden, goed of kwaadschiks. Wrath of the Druids komt uit in het voorjaar van 2021. Daarnaast krijg je nóg een expansion: The Siege of Paris. Waarin je, geheel verassend, Parijs aanvalt. Je krijgt ook hier weer met genoeg historische figuren te maken zoals Charles de Dikzak. Deze uitbreiding komt uit in de zomer van 2021.

Ubisoft geeft gratis content weg

Naast dat je kan betalen voor content wordt er gelukkig ook gratis content weggegeven. Deze content komt over het gehele eerste jaar sowieso uit; startende vanaf eind 2020. Met deze content krijg je natuurlijk meer dan genoeg om jezelf mee te vermaken. Nieuwe wapens, nieuwe quests, nieuwe uitrusting, noem het allemaal maar op. In de eerste seasonal content staat je in ieder geval al een nieuwe game-mode te wachten: River Raid. Hierin raid je samen met je Vikingbroeders, die je overigens van je online vrienden kan huren, een scala aan nederzettingen.

Check hieronder vooral de trailer als je benieuwd bent hoe al het bovenstaande er nou eigenlijk utiziet!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch