Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Paris Horizon GamesCom 2014 Trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed behoort altijd tot een van de pareltjes die voorbij komen tijdens een persconferentie. De Microsoft-persconferentie trapt dit jaar lekker af en wel met de Assassin’s Creed Unity Paris Horizon GamesCom 2014 Trailer.

Als Ubisoft één ding probeert te doen, dan is het wel een enorm wrede setting neerzetten. Bij elk deel in de Assassin’s Creed-serie is er enorm gelet op de omgeving en het detail hierin is altijd fenomenaal. Unity speelt zich af in de straten van Parijs en wederom wordt er enorm veel energie gestoken in de setting. In de Assassin’s Creed Unity Paris Horizon GamesCom 2014 Trailer doen ze een klein boekje open over de wereld van de game. Het ziet er allemaal tof uit en op de een of andere manier kan je meteen zien dat het om Assassin’s Creed titel gaat. De Franse Revolutie is in volle gang en de straten van Parijs zijn drukker dan ooit te voren, wegen het rebelleren tegen de koning en alles wat daarmee gepaard gaat.

Op 28 oktober van dit jaar komt Assassin’s Creed: Unity de winkels binnenvliegen en zal speelbaar zijn op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het is daarmee de eerste Assassin’s Creed-game die alleen voor de nu current-gen consoles is. Voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 komt een andere versie uit, namelijk Assassin’s Creed: Rogue.

nieuws_20140812ACUnityGC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch