Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity E3 2014 Cinematic Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd Assassin’s Creed Unity twee keer uitgebreid getoond: in co-op vorm op de E3 persconferentie van Microsoft en op de Ubisoft persconferentie. Niet alleen zagen we indrukwekkende gameplay-beelden voorbijkomen, maar ook maakten we kennis met een toffe trailer, genaamd de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Cinematic Trailer. Check ‘m hier!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de trailer gemist hebt, of dat je de brute trailer gewoon nog een keer op je gemakje wil bekijken. De trailer, begeleidt door bijpassende muziek, zit boordevol actie en laat goed de sfeer zien van Assassin’s Creed Unity. De game is absoluut één van dé titels van deze E3 en daarom is de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Cinematic Trailer het checken zeker waard.

Assassin’s Creed Unity verschijnt op 28 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. De game verschijnt dus niet voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii U. Laatstgenoemde console wordt sowieso vaak overgeslagen door third-party uitgevers, maar voor de twee eerdergenoemde platformen werd verwacht dat Ubisoft Assassin’s Creed: Comet zou aankondigen. Dit is overigens niet op deze E3 gebeurd en het lijkt erop dat de gamers die nog geen PlayStation 4, Xbox One of een dikke PC tot hun beschikking hebben, moeten wachten tot bijvoorbeeld de Gamescom. Deze beurs vindt in augustus plaats en als Comet dit jaar nog moet verschijnen, is die beurs natuurlijk het moment. De kans bestaat overigens ook nog dat er tijdens deze E3 week nog wat los komt van het mogelijke Assassin’s Creed: Comet. Voorlopig check je gewoon de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Cinematic Trailer.

Assassin's Creed Unity E3 2014 Cinematic Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch