Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity: Dead Kings Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 13/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste DLC voor Assassin’s Creed Unity, Dead Kings, is vanaf vandaag beschikbaar. In de Assassin’s Creed Unity: Dead Kings Gameplay trailer krijgen we alvast een voorproefje met wat stijlvolle gameplaybeelden. Is deze donkere DLC een tof uitstapje in en buiten de hoofdstad van Frankrijk?

Iedereen die Assassin’s Creed Unity tijdens de problemen eind vorig jaar in huis had, krijgt deze DLC voor nop. Bij de launch van Assassin’s Creed Unity werd de game namelijk getergd door bugs, waardoor de game voor velen onspeelbaar was. Als goedmaker kregen de Season Pass houders een nieuwe Ubisoft-game naar keuze en zou voor iedereen de aankomende Dead Kings DLC zonder kosten beschikbaar worden. Vandaag is het zover, want de DLC is voor iedereen te downloaden op de Xbox One en PC. Morgen is de Dead Kings DLC er ook voor de PlayStation 4 spelers.

Wat zit er in deze DLC? Het brengt Arno in ieder geval naar een nieuwe omgeving: Saint-Denis. Gewapend met een nieuwe lamp en de guillotine gun zal Arno zich door een tombe plunderaars moeten vechten om tot de geheimen onder de stad te komen. Klinkt dit goed in je oren? Kijk dan eerst nog even de Assassin’s Creed Unity: Dead Kings Gameplay trailer.
Assassin's Creed Unity: Dead Kings Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch